Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/taptoede/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Vacature Werkgroepleider Techniek | Taptoe Delft

Nieuws

Nieuws

Vacature Werkgroepleider Techniek

16 december 2019

Ben je op zoek naar:
  • een leuke uitdaging?
  • een zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie?
  • een plek waar je ook de innovatieve ideeën kunt loslaten?
  • een samenwerking binnen een enthousiast en gezellig team?

Dan is een bijdrage leveren als werkgroepleider van Stichting Taptoe Delft wellicht iets voor jou!

De Stichting
De Stichting Taptoe Delft heeft tot doelstelling om elke twee jaar de Taptoe op de Delftse Markt te organiseren. Zij werken met zo’n 150 vrijwilligers om dit grootse evenement van 3 dagen tot een succes te maken.

De Taptoe Commissie (TC)
De uitvoerende taak van de organisatie van de Taptoe wordt gedaan door de Taptoe commissie (TC) die bestaat uit een Projectbureau en diverse werkgroepen welke ieder hun eigen specialiteit en verantwoordelijkheid hebben zoals o.a. (programmering, techniek, catering, backoffice, publicrelations, veiligheid, verkoop). Een werkgroepleider stuurt een werkgroep aan en is verantwoordelijk voor 1 van die specialiteiten binnen de taptoe commissie.

De Taken en Verantwoordelijkheden van de Techniek werkgroep
De werkgroep techniek draagt zorg voor aankleding en inrichting van het gehele Taptoe terrein Tribunes – Podia – Terreinafzetting – Decor – Verlichting – Geluid – Electra – Huisvesting

Profiel
Ben jij:

  • technisch;
  • ondernemend;
  • flexibel;
  • een aan pakker;
  • niet bang om je mening uit te spreken;
  • stressbestendig;

dan gaan wij graag met jou in gesprek over deze functie binnen de Stichting Taptoe Delft.

Ons aanbod
Stichting Taptoe Delft heeft al zo’n 20 jaar ervaring en hierdoor ligt er reeds een stabiele basis omtrent de cyclus die elke twee jaar plaatsvindt bij de organisatie van de taptoe.

De huidige werkgroepleider gaat zorg dragen voor een gedegen inwerkperiode waardoor jij rustig kan wennen aan je nieuwe rol.

Er wordt acht tot tien maal per jaar vergaderd en in de tussenliggende periode werk jij aan jouw specifieke werk als werkgroepleider. Daarnaast moet je beschikbaar zijn in de gehele week van de Taptoe (7 t/m 14 september 2020)

Contact
Ben jij super enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande?
Neem dan contact op met projectleider Dick van Witteloostuijn: dickvanwitteloostuijn@taptoedelft.nl       

Schrijf je in

Blijf op de hoogte met onze Taptoe Nieuwsbrief!

Sponsors

Taptoe Delft wordt mede mogelijk gemaakt door: