Nieuws

Nieuws

Vacature Bestuurslid Stichting Taptoe Delft

29 november 2019

Bent je op zoek naar:

  • een leuke uitdaging?
  • een zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie?
  • een plek waar je ook de innovatieve ideeën kunt loslaten?

Dan is is een bijdrage leveren als bestuurslid van Stichting Taptoe Delft wellicht iets voor jou!

De Stichting
De Stichting Taptoe Delft heeft tot doelstelling om elke twee jaar de Taptoe op de Delftse Markt te organiseren. De Stichting werkt met zo’n 150 vrijwilligers om dit grootse evenement van 3 dagen tot een succes te maken.

De uitvoerende taak van de organisatie van de Taptoe wordt gedaan door de werkgroepen die ieder hun eigen specialiteit kennen (programmering, techniek, catering etc). Het Bestuur is verantwoordelijk om de ontwikkelingen rond het fenomeen Taptoe bij te houden, maar draagt ook zorg voor het algemene overzicht en de strategische visie om het behoud van Taptoe Delft te waarborgen.

Als Bestuurslid kun je op allerlei – veelzijdige – manieren invulling geven aan de taken zoals hier boven beschreven staan. Graag gaan wij met jou hierover in gesprek wat voor rol jou het meeste aanspreekt.

Profiel
Ben jij:

  • ondernemend;
  • een aanpakker;
  • niet bang om je mening uit te spreken?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek over een Bestuursfunctie binnen de Stichting Taptoe Delft en welke rol het beste bij jou zou passen.

Ons aanbod
Stichting Taptoe Delft heeft al zo’n 20 jaar ervaring en hierdoor ligt er reeds een stabiele basis omtrent de cyclus die elke twee jaar plaatsvindt bij de organisatie van de taptoe.
Er zijn reeds een aantal doorgewinterde Bestuursleden aanwezig die er voor zorgen dat er een gedegen inwerkperiode komt en jij rustig kan wennen aan je nieuwe rol.

Er wordt zes tot acht maal per jaar vergaderd en in de tussenliggende periode werk jij aan jouw specifieke werkzaamheden van het Bestuur. Ook krijg je de mogelijkheid om eens in de keuken te kijken van andere organisaties. Deze functie betreft een vrijwilligersfunctie.

Contact
Ben jij superenthousiast geworden na het lezen van bovenstaande? Neem dan contact op met bestuur@taptoedelft.nl

Schrijf je in

Blijf op de hoogte met onze Taptoe Nieuwsbrief!