Nieuws

Nieuws

TAPTOE DELFT kondigt start kaartverkoop aan en bevestigt eerste deelnemers voor de 12e editie in 2020

2 november 2019

Het mooiste openlucht muziektheater van Nederland opent volgend jaar weer haar deuren. Vanaf vandaag is de kaartverkoop voor TAPTOE DELFT van start gegaan.  Drie dagen lang muziek, dans en show op een bijzondere locatie in Delft, oftewel een gevarieerd programma voor het hele gezin. 

Taptoe Delft  vindt plaats op 11 en 12 september 2020. De Markt, met haar karakteristieke Nieuwe Kerk, vormt weer het decor van Nederlands bekendste taptoe. Een mooie programmering is een vast ingrediënt voor Taptoe Delft en daarom kondigt de organisatie nu al met trots de eerste vier deelnemers aan:  Marchingband DVS Katwijk, Drum- en Showband Adest Musica Sassenheim, Show- & Marchingband AMIGO Leiden en Muziek- en Showband Juliana Amersfoort. 

DVS behoort tot de absolute top in de amateurmuziekwereld en is door de jaren heen uitgegroeid tot het muzikale visitekaartje van Katwijk. De Marchingband is befaamd om haar brede mars- en polkarepertoire, de strakke marsorde en spectaculaire shows; wat haar tot een graag geziene gast maakt op taptoes en parades in binnen- en buitenland. 

ADEST MUSICA staat erom bekend dat het hoge niveau van de muziek, gecombineerd met de strakke exercitie en een flitsende show, een onuitwisbare indruk achterlaat. Ook de uniformen, die zijn afgeleid van het tuniek van de Koninklijke Grenadiers, dragen bij tot dit aanzien. 

AMIGO mag zich vol trots tot één van de betere orkesten van Nederland rekenen. Waar passie en prestatie nauw met elkaar verbonden zijn, gebruiken zij hun muziek en diversiteit om het publiek te boeien en mee te nemen in een gevarieerd showspektakel. 

JULIANA kan zich met recht een waardig muzikaal ambassadeur van Amersfoort noemen. De diversiteit van het instrumentarium, het brede repertoire en een groot aanpassingsvermogen maken Juliana tot een van de meest attractieve showkorpsen van Nederland. Hun uitdaging? Het brengen van muziek en show op het hoogste niveau! 

U ziet; de line-up is nu al divers, maar er zit nog meer in het vat. De komende maanden zullen er nog veel meer deelnemers bekend worden gemaakt via onze website en social media kanalen.  

Kaartverkoop  

Per voorstelling kunnen ca. 3.000 mensen plaatsnemen op de (overdekte)  tribunes. Bestel snel je kaarten, zodat je weet dat jij erbij bent! Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.taptoedelft.nl en via de Nationale Theaterkassa www.ntk.nl – 0900 92 03 (45 cent per minuut).  

Bent u rolstoelafhankelijk?
Dan kunt u alleen telefonisch tickets bestellen via 0900-9203.

Maximaal genieten van Taptoe Delft 2020? Dat kan met onze exclusieve arrangementen. Kijk op onze website  of die van de NTK voor alle mogelijkheden.  

Schrijf je in

Blijf op de hoogte met onze Taptoe Nieuwsbrief!