Nieuws

Nieuws

Taptoe Delft 2022 gaat niet door

4 april 2022

DELFT – Het bestuur van Stichting Taptoe Delft heeft zich moeten beraden over de voortgang van Taptoe Delft 2022. Zowel in 2020 als 2021 hebben wij, als gevolg van de Coronapandemie, ons evenement door moeten schuiven. Helaas heeft het bestuur en de projectleider op 31 maart 2022 het moeilijke besluit moeten nemen om Taptoe Delft 2022 niet door te laten gaan.

We betreuren het zeer dat we deze moeilijke beslissing hebben moeten nemen. Een terugloop van culturele subsidies en sponsorgelden, maar ook een tegenvallende kaartverkoop, als resultaat van de coronapandemie, zorgt ervoor dat het financiële risico bij het doorgaan van de taptoe op dit moment te groot is. Het bestuur ziet dan ook geen andere mogelijkheid dan het annuleren van Taptoe Delft 2022. We betreuren het dat we dit besluit hebben moeten nemen

Het bestuur spreekt via deze weg haar hartelijke dank uit naar al die bezoekers die in de afgelopen 24 jaar haar Taptoe hebben bezocht, en ook die bedrijven die de Taptoe een warm hart hebben toegedragen. In het bijzonder spreekt het bestuur de dank uit naar alle vrijwilligers die al jaren bij het evenement zijn betrokken. Zij waren de stille kracht achter een prachtig evenement dat sinds 1996 weer nieuw leven was ingeblazen. Taptoe Delft 2018 is vooralsnog de laatste Taptoe Delft geweest. Wat dit betekent voor de toekomst, is op dit moment nog niet duidelijk. Het bestuur en de vrijwilligers van stichting Taptoe Delft hopen in de nabije toekomst weer een mooi evenement te kunnen organiseren.

De Nationale Theaterkassa zal op korte termijn contact opnemen met de toeschouwers die al kaarten hebben gekocht.

Mochten er vragen zijn, stuur ons dan een email via info@taptoedelft.nl

Schrijf je in

Blijf op de hoogte met onze Taptoe Nieuwsbrief!