Programma

bezoekersinformatie

Deelnemers Taptoe Delft

Een mooie programmering is een vast ingrediënt voor Taptoe Delft en daarom kondigt de organisatie nu al met trots de eerste vier deelnemers aan: Marchingband DVS Katwijk, Drum- en Showband Adest Musica Sassenheim, Show- & Marchingband AMIGO Leiden en Muziek- en Showband Juliana Amersfoort.

U ziet: de line-up is nu al divers, maar er zit nog meer in het vat. De komende maanden zullen er nog veel meer deelnemers bekend worden gemaakt via onze website en social media kanalen.  

Lees hieronder meer over de deelnemers:

 

kaarten

Kaarten

Kaarten voor Taptoe Delft bestelt u snel en makkelijk via Nationale Theaterkassa.

arrangementen

Arrangementen

Speciaal voor u zijn er diverse mooie combinatiepakketten samengesteld.

Marchingband DVS Katwijk

DVS behoort tot de absolute top in de amateurmuziekwereld en is door de jaren heen uitgegroeid tot het muzikale visitekaartje van Katwijk. De Marchingband is befaamd om haar brede mars- en polkarepertoire, de strakke marsorde en spectaculaire shows; wat haar tot een graag geziene gast maakt op taptoes en parades in binnen- en buitenland. 

Drum- en Showband Adest Musica Sassenheim

ADEST MUSICA staat erom bekend dat het hoge niveau van de muziek, gecombineerd met de strakke exercitie en een flitsende show, een onuitwisbare indruk achterlaat. Ook de uniformen, die zijn afgeleid van het tuniek van de Koninklijke Grenadiers, dragen bij tot dit aanzien.

Show- & Marchingband AMIGO Leiden

AMIGO mag zich vol trots tot één van de betere orkesten van Nederland rekenen. Waar passie en prestatie nauw met elkaar verbonden zijn, gebruiken zij hun muziek en diversiteit om het publiek te boeien en mee te nemen in een gevarieerd showspektakel.

Muziek- en Showband Juliana Amersfoort

JULIANA kan zich met recht een waardig muzikaal ambassadeur van Amersfoort noemen. De diversiteit van het instrumentarium, het brede repertoire en een groot aanpassingsvermogen maken Juliana tot een van de meest attractieve showkorpsen van Nederland. Hun uitdaging? Het brengen van muziek en show op het hoogste niveau!

Sponsors

Taptoe Delft wordt mede mogelijk gemaakt door: